☆9/26(午後)&9/27(午前) 茶蔵でシュークリーム教室☆
シュークリーム Creampuff
スポンサーリンク
通常のカスタードに加え、抹茶、チョコレート三種類のカスタードとともにご紹介いたします。
日にち:9月26日(水)
時間:6:45pm - 9:15pm
場所:茶蔵 (茶庵プライベートスペース 3階)
住所:230 E. 9th St. 3rd Fl. New York, NY 10003
値段:$70 (お食事&手土産付き)
募集人数:7
内容:シュークリーム クラス
講師:植松のりえ(茶庵ペイストリーシェフ)
日にち:9月27日(木)
時間:11:30am - 1:30pm
場所:茶蔵 (茶庵プライベートスペース 3階)
住所:230 E. 9th St. 3rd Fl. New York, NY 10003
値段:$70 (お食事&手土産付き)
募集人数:7
内容:シュークリーム クラス
講師:植松のりえ(茶庵ペイストリーシェフ)
経歴:エコール辻東京を卒業後、沼津東急ホテルでペイストリーシェフを努め、2004年に渡米。メゾンカイザー他、数々のレストランペイストリー経験後、2017年に茶庵のトップシェフパティシエに就任。約15年のキャリアでお菓子作りの楽しさを教えてくれる。
ご予約・お問い合わせ: www.chakuranyc.com
Japanese Cream Puff, known as "Choux Cream" (from the French word "Choux" and English word "Cream"), is one of many popular pastries in Japan. We will introduce you to this amazing Japanese Cream Puff with custard, Chocolate custard, and Matcha custard fillings. Join us for a hands-on class to discover the secrets in creating this amazing treat.
Date: September 26, (Wed)
Time: 6:45pm - 9:15pm
Location: Chakura (Cha-an Private Space 3rd Fl)
Address: 230 E. 9th St. 3rd Fl. New York, NY 10003
Price: $70 (Includes Japanese meal and take-home box )
Maximum Guest: 7
Teacher: Norie Uematsu
About Norie Uematsu: After graduating from Ecole Hôtelièr TSUJI Tokyo, Norie started her career as a Pastry Chef at Tokyo Hotel Numazu. Moving to New York in 2004, she further developed her skills working at many restaurants around NYC, including Maison Kayser. In 2017, she joined Cha-An Teahouse as Head Pastry Chef.
Date: September 27, (Thur)
Time: 11:30am - 1:30pm
Location: Chakura (Cha-an Private Space 3rd Fl)
Address: 230 E. 9th St. 3rd Fl. New York, NY 10003
Price: $70 (Includes Japanese meal & take-home box)
Maximum Guest: 7
Teacher: Norie Uematsu
More Info & Reservation: www.chakuranyc.com
スポンサーリンク
- カテゴリー
- 料理
- 対応エリア
- New york, NY
Google mapが自動で生成しています。そのため表示が正しくない場合もあります
- 最寄り駅
- Astor Pl
- 投稿者
- chakura
- ウェブサイト
- http://www.chakuranyc.com
スポンサーリンク
- 全てのコメント
- この記事は新規コメントの受付を終了しています。
- 関連する記事